Ce este un Curs de Grooming?

February 11, 2020 it.admin 0 Comments

Meseria de insotitor de zbor este una complexa. De la notiunile teoretice, exercitiile practice dar mai ales interactiunea cu pasagerii, toate aceste aspecte trebuie sa fie la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Este foarte important ca un insotitor de zbor sa fie pregatit pentru absolut toate situatiile pe care le poate intalni la bordul unui avion, factorul uman fiind primordial. De aceea modul in care te vei prezenta in fata persoanelor cu care vei intra in contact este cel care iti va defini imaginea pe parcursul carierei tale.

Cursul de grooming organizat de catre AirApp Academy puncteaza doua aspecte, la fel de importante:

  1. Pregatirea pentru momentul interviului
  2. Pregatirea pentru meseria de insotitor de zbor: cum trebuie sa arati zi de zi in fata pasagerilor.

De ce este foarte important grooming-ul in aceasta meserie si in ce consta el?

Grooming-ul ca si definitie reprezinta procesul de ingrijire personala, de la igiena, make-up, la alegerea obiectelor vestimentare pentru o imagine impecabila.

Intrucat ca si insotitor de zbor, reprezinti in fapt imaginea companiei aeriene, recrutorii sunt foarte atenti la aceste detalii. Spre deosebire de alte joburi, inca de la faza interviului, imaginea cantareste un procent important in nota finala. De aceea marea majoritate a companiilor impun un dresscode pentru candidati: deobicei business sau business semi-formal, intocmai cu uniforma pe care urmeaza sa o porti ca si stewardesa.

AirApp Academy organizeaza in perioada urmatoare Cursul de Grooming care va fi structurat astfel:

  • primul modul este dedicat pregatirii pentru interviu: tinuta, make-up, hairstyle, atitudine, do’s & don’ts
  • cel de al doilea modul implica pregatirea pentru cariera de stewardesa cu tot ce implica rutina zilnica: de la make-up, hairstyle, ingrijire uniforma, accesorii necesare pentru o aparitie impecabila, produse de make-up si sfaturi.

Ambele module se vor desfasura pe parcursul unei zile de curs, in intervalul 9-16:00 la sediul din Soseaua Straulesti 162, Bucuresti iar echipa care va sustine cursul va fi formata din stilisti profesionisti si reprezentanti ai unor branduri de make-up, care va vor oferi sfaturi legate de produsele pe care le puteti folosi, plus o serie de surprize & discounturi.

Obiectivul acestui curs este acela de a va oferi tot suportul teoretic si practic pentru a va crea o imagine perfecta, pana la ultimul detaliu, care sa va asigure succesul pe mai departe. In cadrul cursului veti primi atat elemente de teorie (suport de curs) dar mai ales veti pune in practica, alaturi de echipa de stilisti, toate sfaturile si tips&tricksurile lor.

  • Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati telefonic sau printr-un mesaj pe mail sau pe unul din canalele de social media.
  • Se percepe o taxa de 20 Euro pentru confirmarea inscrierii.
  • Primul Curs va avea loc in Martie
  • Primii 10 cursanti beneficiaza de un tarif special – 75 Euro/cursant
  • Pentru grupuri mai mari de 3 persoane se aplica o reducere de 20% per cursant.
  • Nu exista conditii speciale de inscriere, doar varsta minima de 18 ani.
  • Curs dedicat atat domnisoarelor cat si domnilor!

📧 sales@airapp.eu

📞 0720.303.357